Μπροστά στην κάλπη δεν θα ξεχάσω…

Γαλουχήθηκα από μικρός να σέβομαι την στιγμή άσκησης του εκλογικού μου δικαιώματος, ως πράξη απόλυτης δημοκρατίας και σεβασμού στον εαυτό και την ελευθερία μου.

Ειδικά το τελευταίο, ο σεβασμός στον εαυτό μο,υ έχει υποστεί σημαντικά πλήγματα τα τελευταία χρόνια. Ένα από αυτά ήταν να δω την εταιρεία όπου εργαζόμουν να εκφυλίζεται και εσκεμμένα να καταστρέφεται, αφήνοντάς με απλήρωτο για μέρος της δουλειάς που είχα προσφέρει και μέσω νομικίστικων τεχνασμάτων να μένω, μαζί με πολλούς συναδέλφους μου, που έδωσαν για αρκετά χρόνια την ψυχή τους, χωρίς δουλειά και χωρίς χρήματα.

Όμως, δεν είναι αυτό που θα θυμάμαι τη στιγμή που θα ασκήσω, σύντομα, το εκλογικό μου δικαίωμα. Εκεί, πίσω από το παραβάν, θα θυμηθώ, ότι το δικαστήριό που έγινε από εμένα εναντίον των εταιρειών Option Press AE και Extreme Editorial Services Μον.ΕΠΕ (την εταιρεία που δημιουργήθηκε, ευφυέστατα ομολογώ, ώστε κανείς από τους εργαζομένους να μην έχει δικαίωμα σε οποιαδήποτε αποζημίωση) υπό την διοίκηση του Κωνσταντίνου Παπατριανταφύλλου, έγινε 2,5 χρόνια μετά την υποβολή της αγωγής μου, στις 24 Σεπτεμβρίου 2013 (ερήμην των κατηγορουμένων που δεν έκαναν τον κόπο να εμφανιστούν, περιφρονώντας εμφανώς ακόμη και τη δικαιοσύνη) και ακόμη, έναν χρόνο και τέσσερις μήνες μετά, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ! (Προσοχή, δεν περιμένω να γίνει κάποια δίκη, αλλά να βγάλει απόφαση ο δικαστής!)

Αυτοί, που επέτρεψαν να εκφυλιστεί ολόκληρη η χώρα ακόμη και η δικαιοσύνη, από εμένα δεν θα λάβουν ψήφο… ΠΟΤΕ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s